woensdag 19 september 2012

Nieuwe scanner!

Gisteren heb ik voor geld dat ik heb verdiend aan twee dagen werk een scanner gekocht. Want dat is ook iets dat ik wil doen zodra ik iets verdien met freelancen...Investeren in beter werkmateriaal. (Betere computer,lichtbak etc.)
Zo scan ik nu al 2 jaar met een half-gare scanner. Zo'n 3 in één ding waarmee je kunt scannen,printen en kopiëren. Niet echt een professionele scanner dus. Met de scans die ik met dit ding maakte, bleef er vaak weinig over van de scans. Daarom reisde ik vaak af van huis naar school voor een paar scans. Maar nu ben ik trots om te vertellen dat ik eindelijk in een scanner heb geïnvesteerd.
Zie hieronder een voorbeeldje van de oude scanner (boven) en de nieuwe scanner. (onder)   Een goede scanner is toch wel van groot belang! Er is gewoon veel meer kleurdiepte. 

(Het voorbeeld is een scan van mijn nieuwe dummy. Het is voor mij een traditie om elke dummy te beginnen met deze zin...voor het geval ik mijn schetsboek ooit mocht verliezen..)    Ik ben heel blij dat ik nu een goede scanner heb!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten