maandag 1 oktober 2012

goed nieuws

En dan opeens stroomt er een mailtje (voor een aanvraag van een nieuw project) binnen met een positief antwoord:

'Hoi Bo-Danique,
nog niet, a.s. vrijdag ga ik daar naar toe met de eerste drie tekenaars die ik al op de rit had gezet. Als ik daar ben wordt nwe datum besproken voor een maand later,maar ik weet nog niet zeker hoeveel tekenaars er dan nodig zijn..........dus ik kan je misschien in november inzetten, zoniet dan wordt het december.....ik zet je nu op mijn lijst om in ieder geval aan project mee te doen.   '

Deze opdracht is voor Teken-mijn-verhaal. Een stichting waar ik al 4 x eerder voor heb gewerkt. Ik ben altijd heel blij als ik weer mee kan doen aan een project voor Teken-mijn-verhaal omdat het erg bijzonder is om te doen. -  Je bezoekt een school met geestelijk of lichamelijk gehandicapten en krijgt een kind toegewezen. Dit kind heeft een verhaal bedacht en geeft dit aan jou mee met het eerste bezoek. Vervolgens krijg je 3 weken de tijd om dit verhaal uit te werken in een strip (van minstens 3 pagina's)  Na deze 3 weken bezoek je het kind weer op de school en geeft hem/haar het uitgewerkte verhaal.  Het is zo bijzonder omdat het een kind heel erg verblijdt. Dit zijn kinderen die vaak zelf niet in staat zijn om te tekenen.

Mijn eerste echte opdracht komt er definitief aan. : ) En in die tussentijd blijf ik verder zoeken naar opdrachten en verder werken aan schaduw-opdrachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten